Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / látnivalók & kultúra

szerkesztés

Han Solóval és számos sikerfilmmel indítják a szezont a balatoni kertmozik

Szerzők

  • Rutai Lili

2018. 05. 15. 12:17

Magyar és külföldi sikerfilmek és újdonságok is szerepelnek a fövenyesi és a balatonakali kertmozik júniusi repertoárjában.

"Elkészült a Fövenyes Kertmozi történetének legütősebb júniusi műsora! Sok sikerfilmmel és szerdánként válogatott művészfilmekkel várunk mindenkit a mi kis paradicsomunkban" - írják a kertmozi Facebook oldalán, ahol már elérhető a teljes júniusi program.

Fövenyesen a Lajkó - Cigány az űrben című magyar vígjátékkal kezdődik a vetítési szezon, Balatonakaliban pedig a Han Solo: Egy Star Wars-történetet lehet megnézni június elsején. Később olyan filmeket csíphetünk el a két kertmoziban, mint a Táncterápia című angol romantikus vígjáték, az új Bosszúállók-film, a Végtelen háború, de vetíteni fogják az Ocean's 8-et és a Vad Balatont is. 

A Fövenyes Kertmozi a fövenyesi strand és a vasútállomás között helyezkedik el - a vízből és a szárazföldről is könnyen megközelíthető. Gyerek és kutyabarát, a retró hangulat mellé pedig házi popcorn és üditő dukál. A balatoni csillagos ég pedig a már ötven éves múltra visszatekintő Balatonakali Kertmoziban is jócskán hozzáad a filmélményhez.

További infókért és friss hírekért kövessétek őket a Facebookon vagy a balatonmozi.hu oldalon.

Hasonló tartalmak

Admin mode