Siófok városának 50. és a Punnany 15. szülinapját ünneplik a PLÁZS-on, június 16-án.

A siófoki PLÁZS strandja újdonságokkal nyit a nyáron: például új, nagy stéggel és a medence mellé épült bárpulttal, június 14-én pedig vb-terasszal. Az itteni programok idén is részei a MOL Nagyon Balaton programsorozatnak, a szezonnyitón többek között: Ocho Macho és Punanny Massif koncertet is rendeznek. Napközben is érdemes lesz ide látogatni, hiszen a strandolás és napozás mellett teqball, röplabda, ping-pong és lábtenisz is várja a mozogni vágyókat. 

„Annál sok jobb nincs is ebben az országban, ha jó idő van és BalatonA nap végén számunkra fontos, hogy se a közönségnek, sem nekünk ne legyen unalmas a koncert” - mondta Wolfie, a Punnany frontembere. A banda új albuma, a PMXV áprilisban jelent meg, rajta áthangszerelt klasszikusokkal, melyek a koncerten is felcsendülnek majd.

Wolfie a következőképp avat be a részletekbe: "Nem csupán annyit jelent, hogy leszedtük a régi lemezek polcairól és egy újabb polcra rakva úgy csinálunk, mintha valami új kiadvány lenne, hanem bevonultunk a Super Size Record stúdiójába és egy hónap alatt újrahangszerelve, újraénekelve, rappelve vettük fel ezeket a dalokat. Ez egy 100%-osan élő produkció."