Bréking / gasztró

A Balatoni Gasztrotérképet már applikációként is használhatjuk

Szerzők

  • Rutai Lili

2018. 05. 31. 16:05

Megjelent a 2018-as Balatoni Gasztrotérkép, amihez már Android és iOS applikáció is csatlakozik.

A MOL Nagyon Balatonnal együttműködő projekt minden évben újdonságokkal rukkol elő: a Balaton régió legszínvonalasabb éttermei, borászatai, szálláshelyei, cukrászdái és pálinkafőzdéi mellett a friss nyitások között is navigál a Gasztrotérkép. 

"Hatalmas öröm számunkra, hogy kevesebb, mint 3 év alatt ilyen látványos fejlődés mutatkozik meg a balatoni vendéglátásban, és ennyi új generációs fiatal vállalkozó dolgozik azon, hogy egyre szuperebb desztináció legyen a Balaton. A mi feladatunk az, hogy segítsünk partnereinknek abban, hogy minél több emberhez eljusson a hírük, és minél többen induljanak útnak, és fedezzék fel a régió legjobb éttermeit, borászatait, vendéglátóhelyeit az év 365 napján” – mondta el a megjelenés apropójából a Balatoni Gasztrotérkép két ötletgazdája, Szauer Judit és Budavári Dóra. 


A térképen – amit Kerekes Kata illusztrációi díszítenek – helyet kaptak a tájakra jellemző látnivalók, a telefonon pedig apró piktogramok jelzik az egész évben nyitva tartó, a vegetáriánus, akadálymentes, kutyabarát és a bankkártyát is elfogadó helyeket. 

A legfontosabb újítás viszont egyértelműen az ingyenesen letölthető applikáció, melynek segítségével naprakész információkat és aktuális pozíciónkhoz igazított térképeket is lekérhetünk, illetve az egész kiadványt letölthetjük PDF-ben.

A papíralapú térkép június 1-től továbbra is ingyenesen beszerezhető több száz ponton, a Balaton körül és Budapesten. Még több információért látogassatok el a Gasztrotérkép honlapjára.

Hasonló tartalmak