Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Safety First - soha nem volt még ilyen biztonságos a Balaton Sound

Szerzők

  • We Love Balaton

2018. 06. 26. 15:35

Többek között Zacher Gábor is a fesztiválon debütáló Safety First kezdeményezés mellé állt.

A tudatos és biztonságos fesztiválozás érdekében kezdődik el a Safety First program a Balaton Soundon. „Hosszú távú célunk az, hogy a fesztiválozókat, látogatókat rávezessük arra, hogy miként kell felelősségteljesen szórakozni, hogyan kell magunkra és egymásra vigyázni, nemcsak a Balaton Soundon, hanem bármely tömegrendezvényen. Szeretnénk, ha a jövőben a program által közvetített szemléletet, illetve a hozzá kapcsolódó eszközöket más nagyrendezvényen is hasznosítani tudnák” - mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound igazgatója.

A kezdeményezést profi csapat támogatja: Benis Dániel, a Sound technikai vezetője, Tóth Tibor, a fesztivál szolgáltatásfejlesztési vezetője, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Metzker Viki és Henry Kettner vlogger-influencer. A Safety First fontos része, hogy a fesztiválozókat felkészítsék az esetleges problémákra, ehhez oktatóvideó is készült. 

A program keretein belül életbe lép egy chatbot funkció, amellyel a Facebook Messengeren keresztül mindenki üzenhet a fesztivál szervezőinek, az önkénteseknek. A programot segítik majd orvosi-, nemzetvédelmi-, és pszichológia hallgatók is. Ezekbe még tart a toborzás ITT.

Hasonló tartalmak

Admin mode