Állíts össze egy ötjegyű kódot, és páros napijegyet nyerhetsz a Balaton Sound fesztiválra!

Július 4-8. között Alesso, The Chainsmokers, Martin Garrix, Rita Ora, de a Punnany Massif és a Brains is megfordul Zamárdiban, minden bizonnyal sok Insta posztba oltott emléket hagyva maga után. Így érthető, ha már rég beszereztétek a jegyeket a Balaton Soundra, de aki még nem tette volna, most meg is nyerhet egy két főre szóló meghívást. Június 28-án egy a Mastercarddal által szponzorált játékot indítunk, melynek végén öt páros napijegyet sorsolunk ki a fesztiválra.

A feladat annyi, hogy különböző online felületekről rakjatok össze egy ötjegyű kódot, és regisztráljatok vele itt, a We Love Balaton oldalán június 28. (reggel 9 óra) és június 29. (reggel 9 óra) között. Így belekerültök a virtuális kalapba, melyből június 29-én 13 órakor 5 nevet húzunk ki, hogy aztán két fős belépőt biztosítsunk a Balaton-parton felállított színes díszletek és sokat ígérő koncertek közé. A fesztiválon néhányan találkozhattok két ismert Instagramossal, Nagy Danival (@danielnagy_mtb) vagy Csizmadia Gabival (@gabi99x) is.

A játékban azok vehetnek részt, akik elmúltak 16 évesek és rendelkeznek saját névre szóló Mastercard vagy Maestro kártyával. A teljes játékszabályzatot ITT, az adatvédelmi tájékoztatót ITT találjátok, de néhány pontban összefoglaljuk a teendőket:

  1. Keressétek az ötjegyű kód első 3 karakterét @danielnagy_mtb vagy @gabi99x Insta Story-jában vagy legfrissebb YouTube videójában, június 28-án reggel 9:00 és június 29-én reggel 9:00 között.
  2. Döntsétek el, kettejük közül kivel szeretnétek találkozni, és az ő kódja legyen az első részlet! 
  3. Kövessétek be a Mastercard Magyarország Instagram profilját (@mastercardhu)! 
  4. Keressétek az ötjegyű kód utolsó 2 karakterét a Mastercard Magyarország Insta story-jában (@mastercardhu
  5. Küldjétek be ezen az oldalon a teljes 5 jegyű kódot, és jelentkezzetek a játékba, ITT!