aktív

szerkesztés

Még nem tudod, honnan fogod nézni a tűzijátékot?

Szerzők

  • Rutai Lili

2018. 08. 19. 9:59

A tömeg ellenére is jó dolog a balatoni tűzijáték, a tóban visszatükröződő fények minden kellemetlenségért kárpótolnak. Földön vagy vízen - mi összegyűjtöttünk minden helyet, ahonnan szép lesz az augusztus 20.

Alsóörs

Az alsóörsi strandon 22 órakor lövik fel a magasba az első rakétákat. A tűzijáték előtt Szekeres Adrienn lép fel a Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál egyik utolsó akkordjaként, majd ha vége a durrogtatásnak utcabál kezdődik a Petróleum zenekarral. 


Balatonalmádi

Almádiban a Wesselényi strandon 21 órakor kezdődik a fényjáték, amit háromnegyed 10-kor az István a király követ. A BAHART tűzijáték néző hajót is indít.

Balatonföldvár

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

földvári hajóállomáson 21 órakor lövik fel lesz színes az ég. Tűzijátéknéző sétahajó innen is indul 20.30 órakor.

Balatonfüred

Füreden 22 órakor kezdődik a tűzijáték. A mólóról lövik ki, de természetesen az egész parton rá lehet majd látni. Előtte a Szent István téren és a Kisfaludy színpadon is lesznek programok, például térzene és táncrapszódia.

Csopak

Csopak Napok utolsó felvonása a 21.30-kor kezdődő tűzijáték. A látványosság előtt a Petőfi Színház tart ünnepi előadást illetve a Rulett együttes zenél.

Keszthely

A Szent István Ünnepe is tűzijátékkal zár este 9 órakor. Előtt többek között a Napsugár együttes játszik elsősorban kicsiknek, őket egy dobegyüttes követi, majd 19.30 órakor a Firkin csap a húrok közé "őrült" ír kocsmazenéjével. A kikötőből innen is indul tűzijátéknéző hajó.

Tihany

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

21.00 órakor a hajókikötő mólójáról lőnek fel tűzijátékot Tihanyban. A háromnapos Szent István Napok rendezvénysorozat központ helyszíne egyébként a Mádl Ferenc tér, ahol az égi varázs előtt a Rajkó Zenekar lép fel.


Zamárdi

Zamárdiban a Bácskai utcai kikötőben gyújtják meg a rakétákat. A program 21 órától 23.30-ig tart.

Siófok

Siófokon augusztus 16-tól tartják a Bor és Kenyér ünnepét, ennek megkoronázása a 21 órakor a hajóállomáson kezdődő tűzijáték. A rendezvény ingyenes, viszont indul séta- és bulihajó is, ezekre jegyet kell váltani.

Hajójáratok

Több kikötőből indulnak tűzijátéknéző sétahajók és ünnepi bulihajók is. Ezekre fel lehet Almádiban, Füreden, Földváron, Kenesén, Balatonmáriafürdőn, Fonyódon, Keszthelyen és Siófokon lehet felszállni. Pontos időpontokat ITT olvashatsz.

Hasonló tartalmak

Admin mode