Tizennégy újabb nevet jelentettek be a július 3-7. között rendezendő Balaton Sound szervezői.

Tavaly decemberben már megtudtuk, hogy a július 3-án kezdőd Balaton Soundon ott lesz többek mellett Marshmello, Armin van Buuren és Paul Kalkbrenner is, és most kiderült, hogy kikkel erősödik a fesztivál.

A legnagyobb név a második nagylemezét, a Sick Boy-t tavaly decemberben megjelentető The Chainsmokers. Kick the Habit Productions nevű produkciós cégükkel a filmipar területére is bemerészkedő Alex Pall és Andrew Taggart EDM-pop duója több trackhez készített már klipet a korongról, a legfrissebb a Hope-hoz forgott.

És ha már EDM, itt lesz a műfaj keresztapjának is becézett Tiësto, aki legutóbb tavaly tavasszal jelentkezett kislemezzel (I Like It Loud).

A szervezők meghívták még a számtalan reklámban felhasznált Best Friend című dalt jegyző Sofi Tukker duót és zenél Gerald Earl Gillum, alias G-Eazy, valamint a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin is.

Rajtuk kívül színpadra lép Jess Glyne, Nicky Romero, Tchami x Malaa, Jauz, Deorro, a Vinai, Dubfire, Martin Jensen és élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental.