Bréking / éjszakai élet

Solveig, Milky Chance, Parov Stelar – Kiderültek a jövő nyári fesztiválszezon első külföldi fellépői

Szerzők

  • We Love Balaton

2019. 12. 02. 18:24

Parov Stelar mellett a francia dj Martin Solveig, illetve a német Milky Chance is fellép 2020. augusztus 18-22. között Zamárdiban.

Idén a STRAND Fesztivál jelentett be először headlinereket: az augusztus 18-22. közötti bulin fellép Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és a Milky Chance is, no meg sok ismert hazai zenekar.

A szervezők közleménye kiemeli, már nyolcadik alkalommal lesz STRAND, ami jövőre is a régió programjait eggyé szervező MOL Nagyon Balaton egyik fesztiválja lesz. Megemlékeznek arról is, hogy hét éve jött létre a STRAND Fesztivál, amit a VOLT Produkció szervezett meg először. Azóta a Balaton egyik legfontosabb rendezvénye lett, 2019-re megduplázta látogatói számát.

Az irányt 2020-ban is megtartanák, ezért is hozzák az említett világsztárokat: az osztrák közönségkedvenc Parov Stelart, a DJ Mag top 100-as listáján is előkelő helyen szereplő ausztrál sztár dj Timmy Trumpetet, a francia DJ-producer-énekes-dalszerző Martin Solveiget és a közkedvelt német formációt, a Milky Chance-t is. A line-up magyarországi vonaláról eddig biztos a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello, az Irie Maffia és Horváth Tamás fellépése.

További jó hír, hogy a STRAND Fesztivált jelölték a European Festival Awards shortlistjén, Best Medium-Sized Festival (Legjobb Közepes Méretű Fesztivál) kategóriában, amire ezen a linken lehet szavazni. 

Early bird jegyek december 2-től 24-ig kaphatóak már 19 990 Ft-tól, köztük kedvezményes diákjegyek is. Ezeket a Strand Fesztivál honlapján, vagy személyesen az Akvárium Klub jegypénztárában lehet megvásárolni. Aki az elsők között, december 6-ig megváltja az early bird akcióban a 4 vagy 5 napos normál vagy VIP-bérletét, az ajándék pólót vagy sapkát választhat a limitált példányszámú karácsonyi STRAND Fesztivál kollekcióból.

Hasonló tartalmak