Bréking / aktív

Új helyszínnel bővül idén nyáron a Kultkikötő

Szerzők

  • We Love Balaton

2019. 02. 07. 13:30

A jövőre jubiláló Kultikötő 2019-ben újabb helyszínnel bővül: júniusban és júliusban három alkalommal a Kőröshegyi Levendulás is csatlakozik a fesztiválhoz.

A Kultkikötőtől szinte megszoktuk, hogy minden évben kitalálnak valamilyen újdonságot, nem véletlen, hogy a Balatonföldváron indult, és egész nyáron át tartó programsorozat már minden évben Balatonboglárra és Balatonfenyvesre is visznek előadásokat.

Az idei egyik újdonságot most jelentették be: a programsorozathoz idén helyszínként a Kőröshegyi Levendulás is csatlakozik.

A déli part egyik legszebb panorámájával rendelkező levendula ültetvényre június 6-án és 29-én, valamint július 20-án egyelőre még szervezés alatt álló jazz koncertet, akusztikus zenei estet és színházi programot is hoznának a Kultkikötő szervezői.

A Kultkikötővel kapcsolatos további friss hír, hogy nyáron a fesztivál vendége lesz Dés László (augusztus 9., Balatonföldvár), aki Básti Julival lép színpadra, Bródy János (július 19., Balatonföldvár), a Budapest Bár (augusztus 23., Balatonföldvár) illetve visszatér A GRUND - vígszínházi fiúzenekar (július 26., Balatonföldvár) is.

Az abszurd humor kedvelői pedig a Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt, Szászi Móni alkotta L'art pour L'art társulat előadását, a Mintha elvágták vol… című produkciót (augusztus 16., Balatonföldvár) várhatják.

Hasonló tartalmak