Bréking / aktív

Michael Jackson testvérei rázzák fel Paloznakot idén nyáron

Szerzők

  • We Love Balaton

2019. 02. 08. 11:24

Az évek alatt szépen kinőtte magát a Paloznaki Jazzpiknik. Minden évben igyekeznek különleges előadókat a Balaton északi partjára csábítani: a tavalyi Jamie Cullum koncert után idén többek mellett a The Jacksonra, a The Brand New Heaviesre és Maceo Parkerre táncolhatunk borral a kezünkben.

Sorra érkeznek a bejelentések a nyári fesztiválok első fellépőiről. A STRAND Fesztivál kezdte tavaly decemberben, majd a VeszprémFest és a Balaton Sound szervezői is elárulták, kikre táncolhatunk a Balaton partján idén nyáron.

A sort az augusztus 1-3. között megrendezendő Paloznaki Jazzpiknik házigazdái folytatják, miután tegnap bejelentették négy külföldi fellépőjüket. Valószínűleg a fesztivál leginkább várt fellépője a Michael Jackson fiútestvéreiből álló zenekar, a The Jacksons lesz. A banda London, Párizs és Brüsszel után landol Magyarországon, hogy fennállásuk 55. évfordulóját Paloznakon ünnepeljék meg, a koncerten pedig 10 évvel ezelőtt elhunyt testvérükről is megemlékeznek majd.

Az évről évre erősebb felhozatallal jelentkező fesztiválon többek mellett zenél még James Brown és a Parliament-Funkadelic szaxofonosa, Maceo Parker, a ’80-as évek Brothers International-jéből kinőtt acid jazz-úttörő, a The Brand New Heavies és a világzenét, a jazz-zel és a swinggel jó érzékkel vegyítő holland Adani&Wolf duó.

A Jazzpiknikre mától kezdve lehet jegyet vásárolni a honlapjukon keresztül.

Hasonló tartalmak