A Balaton Dalaként prezentálja büszkén a Fluorral kiegészült zenekar a klipet, amiben az idén kissé csonka nyári fesztiválszezon is megmutatja legszebb arcát.

Hétfőn este került fel a YouTube-ra az a videó, ami a balatoni életérzést hivatott kicsiholni minden nézőből és hallgatóból, és erre minden esélye meg is van. Az Irie Maffia és Fluor koprodukciójában, a Pont olyan, mint rég-ben felvonul a (járvány miatt alaposan megcsúszott) fesztiválszezon színe-java egy-két képkockában. Fiatalok buliznak a Balaton Soundon, vitorlások állnak sorba a Kékszalag rajtvonalánál, nagyüzemi strandolás zajlik a siófoki Plázson vagy épp csörögnek az emberek az utcazenére Veszprém utcáin. Közben pedig szól a refrén a füstben úszó nyárestékről, amiről a klipet látva tűzvész helyett a grillezések és a koncerteken gomolygó szárazjég ugorhat be a Balaton-fanoknak.

A klipből az egyértelmű kedvencünk a külcsínben Ötvös Csöpivé átlényegült Busa István, azaz Busaman, ahogy az üres kompon áll és rappel. Nem is ragozzuk tovább, alant a klip, koppints a kis fehér háromszögre az élményért:

Címkék