Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

gasztró

szerkesztés

Gerilla Grillpartyval veszi be a Balatont a Zing Burger

Szerzők

  • We Love Balaton

2020. 07. 01. 18:31

Hogyan lehetne a legkreatívabban megünnepelni egy burgerező 7. szülinapját? Hát úgy, hogy az alapítók egy üres aszófői telken vendégül látnak mindenkit egy grillezésre.

Nagy fába vágták a fejszéjüket a Zing Burgernél, már olyan értelemben, hogy izzani fognak a fahasábok a Balatonnál. Gerilla üzemmódban szerveznek egy tóparti grillpartit július 4-re, aminek az apropója már-már történelmi:

a street food lánc idén ünnepli hetedik szülinapját.

Úgyhogy a két alapító, Csanda Eszter és Susánszky Ádám maga áll be a grill mögé Aszófőn, ahol bárkit szívesen látnak egy étkezésre. Persze az evésnél többről szól majd a grillparty, hisz a tökéletes hússütés összes fortélyát megmutatják.

Fotó: Puskás Nóri - Socially

A helyszín balatonibb nem is lehetne: egy üres aszófői telken rendezik az ízparádét, a sütés helyszíne Balatonfüredtől pár percre, a 71-es főút mellett lesz. Ahogy a Zing kedvcsinálója fogalmaz: "Semmi más dolga nincs tehát a grillpartyra érkezőknek, mint minőségi hambikat enni, finom kézműves söröket inni a MONYÓ jóvoltából, és élvezni a balatoni hangulatot."

A rendezvényre lehet előre készülni is: mindamellett, hogy a jobbnál jobb a Steak&Co. szetteket helyben is meg lehet vásárolni, a Store.ZingBurger.hu oldalon is előre megrendelhető balatoni pick-up pont felvétellel.

Fotó: Puskás Nóri - Socially

Kis zingológia

Érdekesség, hogy a Zing kezdetei is hasonlóan néztek ki: Ádám és Eszter hét éve kettesben kezdtek egy food truckban burgereket sütni. Most meg ott tartanak, hogy már tíz éttermük van. Ádám így emlékezett vissza a boldog békeidőkre:

“Hét évvel ezelőtt egy foodtruckkal indultunk, ahol annak idején Eszterrel ketten álltunk és sütöttük a hamburgereket. Azóta már 10 éttermünk van, így sajnos a vendégekkel nem tudjuk már tartani azt a közvetlen kapcsolatot. Éppen ezért a 7. szülinapunkon úgy döntöttünk, a régi szép idők emlékére újra mi fogjuk forgatni a húspogácsákat a grillen, és arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön el és ismerkedjen meg a Zing alapítóival!”

Fotó: Puskás Nóri - Socially

A Zing tehát igazi márkává vált, a tíz étterem, három franchise és évi kb. egymillió eladott burger eléggé sokat elárulnak róluk. A Zing sokat tett Magyarországon a minőségi street food elterjesztéséért is (már kereskedelmi forgalomban is kaphatóak termékeik!), a hazai fast casual gasztronómia egyik nagy úttörője lett a lánc.

Hasonló tartalmak

Admin mode