Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Már Balatonfüreden is hódít álmaid gofrija a Waffiniben

Szerzők

  • sponsored WLB

2020. 07. 30. 14:18

A tökéletes gofri nyomában avagy íme az édesség, ami megidézi gyermekkorunkat. A Waffini alapítói nosztalgiától vezérelve kezdtek bele a megpróbáltatásoktól sem mentes küldetésbe, az igazi gofriélmény megalkotásába. Siófok után már Balatonfüreden is tudjátok tesztelni, hogy szerintetek sikerrel jártak-e.

Kézműves tésztával és csupa minőségi alapanyagból készülnek immár két balatoni városban a gofrik, amik olyan jók, hogy van, aki napi kettőre is befizet. Pitegofri sültgyümölccsel és vaníliapudinggal, klasszikus csokis friss gyümölcsökkel, tejszínhabbal és lekvárral, cukorkákkal tarkított édes csoda, és a nyár nagy kedvence, a fagyis finomság is a feltétek színes kínálatának részét képezi.

Tartósítószer és E-mentes tészta az állandó alapja a már több tízezer elkészített gofrinak, amikhez mindenki személyre szabva válogathatja össze a feltétkombinációkat, valamint a készen ajánlott Bubble Waffle és chocodog finomságok is várják a lelkes desszertfalókat.

,,Azon töprengtünk, hogy a gofri misztériuma vajon csak bennünk él? Vagy valóban létezett? A 'nem rossz'-ból lett az elfogadható, ebből a 'jó...de...', majd több mint egy év kísérletezést követően megszületett AZ IGAZI. Szinte könnyes szemmel haraptuk, ropogott, finom volt, élmény volt” – mesélik a Waffini alapítói.

Fotó: Waffini

A frissen sült desszertek kapuja másfél éve nyílt meg Siófokon, majd 2020 tavaszán hálózatuk új egységét, a balatonfüredi Waffinit is üzembe helyezték az édesszájúak nagy örömére. A siófoki üzlet költözés miatt átmenetileg zárva van, de mindenkit tárt karokkal és tökéletes gofriélménnyel várnak a füredi Waffiniben!

Hasonló tartalmak

Admin mode