Szponzorált / aktív

szerkesztés

Így fest egy modern üdülőhely: SUP, bárok és animátorok az Aranypart Campingben

Szerzők

  • sponsored WLB

2021. 01. 27. 17:23

Szerintünk sosincs túl korán a nyarat tervezni, bízva abban, hogy lesz lehetőség a vízpart melletti üdülésre. A balatoni nyaralás felértékelődött, a privát üdülőházak szabad helyeit tavaly hamar elkapkodták. Siófok egyik népszerű kempingjét mutatjuk be, ami a sportolás és a háborítatlan pihenés szerelmeseinek is remek opció lehet!

Siófok a sokoldalú balatoni város, ahol a családosok és a baráti társaságok, az aktívak és az aktívan a parton heverészők is megtalálják a számításukat – felszerelt partokat és színes programokat kínál üdülőnegyede. Siófok sokak szívét rejtette már rabul, minden évben az egyik legkedveltebb vakációcélpont. Az Aranypart Camping felszerelt szálláshelyei nemcsak a sátorral érkezőknek ideálisak, de faházak, apartmanok is foglalhatók közvetlenül a Balaton partján. A lakások egy része felújított, és vannak kevésbé modern, retró verziók is. A természethez közel, mégis teljes kényelemben élvezhetjük itt a nyaralást. A bérelhető saját üdülőházak járványkompatibilisek, hiszen nincs közös rész más nyaralókkal, az ingatlanhoz pedig saját terasz is tartozik. A kemping családbarát – foglalásnál jelezhetjük, ha szeretnénk babacsomagot –, valamint szívesen látja a háziállatokat is.

Fotó: Aranypart Camping

Fotó: Aranypart Camping

Karnyújtásnyira a part

Egy szálláshely értéke sok tulajdonsága mentén mérhető, de egy biztos, a jackpot az, ha közel van a vízpart. Az Aranypart Camping óriási területen fekszik, öt kijárat vezet a szabadstrandra. A kemping megálmodóinak célja az volt, hogy tényleg mindennel fel legyen szerelve, és akkor se unatkozzunk egy percet se, ha az egész nyaralás alatt ki sem tesszük a lábunkat a kempingből.

„Van étterem, tűzrakóhely, bár, játszótér, kisbolt, mobil szauna, élménymedence, vizicsúszda, sőt még biciklikölcsönzés, elektromos roller és SUP is. Ha sportolni akarsz, irány a röplabdapálya, van kisebb focipályánk, csocsó és pingpong is. Imádják a szülők, mert a gyermekek a lekerített területen biztonságban vannak, nincs forgalom, és lekötik egymást. Mosolyogva mesélik, hogy nem sűrűn van részük ilyen nyugodt reggelekben. Főszezonban egyébként animációt is biztosítunk” – ecseteli a kemping sales managere.

Fotó: Aranypart Camping

Fotó: Aranypart Camping

Sport, játék, pihenés egy helyen. Siófok népszerű éttermei, bárjai rövid sétával elérhetők, kirándulóhelyeit elektromos rollert bérelve is bejárhatjuk. A Balaton megkerülésére is szuper indulási pont a kemping, hiszen parkolójában megőrzik az autónkat, míg vissza nem térünk.

Csapj le a szabad helyekre!

Biztosítsd be magad már most a nyári hónapokra! Az Aranypart Campingnél SZÉP-kártyával is fizethetsz, rugalmasak a lemondási feltételek, és ajánlatkérésre is van lehetőség, melyre 24 órán belül válaszolnak. A szezon április 23-tól szeptember 30-ig tart, és a törzsvásárlói programuk is hamarosan indul, melynek keretében számos kedvezménnyel, meglepetéssel készülnek vendégeiknek. Még több infóért és képekért irány a kemping honlapja

Hasonló tartalmak

Admin mode