Mit szólnátok két belépőjegyhez bármelyik MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat egyik fesztiváljára vagy egy éjszakához az 5 csillagos Ritz-Carlton Budapest luxusszállóban két főre? Játsszatok velünk születésnapunk alkalmából, és nyerjétek meg a szuper ajándékok egyikét! Idén jubileumi évfordulót ünnepelünk testvéroldalunkkal, a We Love Budapesttel, ennek alkalmából pedig rengeteg újdonsággal készültünk, hogy egy lépéssel még közelebb kerülhessetek a legjobb helyekhez és programokhoz. Ezúttal óriásplakátokon is találkozhattok velünk, ha pedig megosztjátok velünk Instán egy posztban, hogy mi volt számotokra az elmúlt évek legjobb élménye, melyről nálunk értesültetek, és használjátok az #egylepesselelorebb hashtaget, akkor értékes ajándékokat nyerhettek.

Bár a We Love Balaton története 2013-ig nyúlik vissza, testvéroldalunk, a We Love Budapest már idén ünnepli 10. születésnapját, ennek alkalmából különleges, közös nyereményjátékkal készültünk nektek. Igyekszünk mindig egy lépéssel előrébb járni, hogy hírt adhassunk a legjobb helyekről, a legszuperebb programokról és a legtutibb újdonságokról. Május végéig a Balatonon és Budapesten két óriásplakát is a mottónkat hirdeti: „Egy lépéssel előrébb a Balatonon” és „Egy lépéssel előrébb a városban”. A kerek évforduló alkalmából egy játékra is invitálunk titeket, amellyel értékes balatoni és budapesti ajándékokat nyerhettek: egy páros napijegyet az általatok kiválasztott programra a MOL Nagyon Balaton nevével fémjelzett rendezvények közül, például a Művészetek Völgyére, a VeszprémFestre vagy a Paloznaki Jazzpiknikre vagy egy éjszakát két főre az 5 csillagos budapesti luxushotelben, a Ritz-Carlton deluxe szobájában, és a nyereményhez tartozik egy alkoholmentes italokat tartalmazó vacsora, valamint másnap egy reggeli is.

WeLoveBudapest 10

A kerek évforduló ünneplésének első állomása a We Love Budapest hírlevelének elindítása volt, mely az Insider nevet kapta, így ti is igazi bennfentesként, velünk együtt fedezhetitek fel a várost. (Ha még nem tettétek volna meg, itt tudtok feliratkozni.) Másik kedves jubileumi projektünk alkalmából sétákat állítunk össze különböző tematikákra felhúzva – havi egyet-egyet a We Love Balaton és a We Love Budapest oldalán egyaránt, előbbi esetén négy, utóbbinál pedig tíz jelképes sétát –, amelyeket egyelőre online cikkekben, majd valódi sétákon tárunk elétek. Már a várost is a vállatokra kaphatjátok, ugyanis megérkeztek a Rododendron Art & Design Shop polcaira a szuper városi grafikákkal ellátott táskák és felvarrók. Végül, de nem utolsósorban hamarosan elindul stockphoto-oldalunk, ahol megtaláljátok majd a 10 év alatt készült több százezer képünket a legjobb budapesti és balatoni pillanatokról – ezek természetesen meg is vásárolhatók.

Töltsetek fel nyilvános Instagram-profilotokra egy képet 2021. május 31-ig egy olyan helyről, programról vagy élményről az elmúlt 10 évből, amelynél úgy érzitek: a WeLoveBalaton vagy a WeLoveBudapest segített hozzá titeket, hogy egy lépéssel előrébb jártatok. Ettetek egy szuper brunchot a városban, a helyről pedig nálunk olvastatok? Netalán megtaláltátok a világ legjobb pizzáját, amiről mi írtunk? Vagy felfedeztétek a legkalandosabb balatoni kirándulóhelyet, amiről beszámoltunk? Ha van kedvenc balatoni vagy budapesti élményetekről egy szuper fotótok, legyen akár egészen friss vagy 10 éves kép, ne hezitáljatok, töltsétek fel az Instára, és használjátok az #egylepesselelorebb hashtaget. Ha egy nyári fesztiválélményre vágytok, és egy páros napijegyet szeretnétek egy általatok kiválasztott MOL Nagyon Balaton fesztiválra, akkor tageljétek be a @we_love_balaton oldalt. Ha pedig a budapesti éjszakát szeretnétek megnyerni a Ritz-Carlton luxushotelben, akkor jelöljétek meg az Insta-posztban a @welovebudapest-et. A nyerteseket Instagram-üzenetben értesítjük majd. Játékra fel!

Címkék