Ha azon gondolkodunk, hogy mi kellhet egy felejthetetlen balatoni nyaraláshoz, akkor a recept igazán egyszerű: kényelmes szállás, szikrázó napsütés, a víz közelsége, élvezetes programok, lustálkodás a parton, nagy fürdések, na meg persze a finom fagyi és a lángos. Ha a tökéletes helyszínt keressük ehhez a fajta kikapcsolódáshoz, akkor a Hotel Platán remek választás, ugyanis a barátságos szállodát Zamárdi egyik csendes kis utcájában találjuk, két percre a vízparttól, hangulatos erkélyes szobákkal, saját medencével és sportolási lehetőségekkel.

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legkedvesebb üdülőhelye, ugyanis a település összes strandja ingyenesen látogatható, így a Hotel Platán remek választás, ha a nagy fürdőzések után egy kényelmes pihenőhelyet keresünk. A szállás családias, meghitt, mégis nagyon modern, a 16 jól felszerelt szoba mindegyikéhez saját kis terasz tartozik, a kertben pedig szabadtéri medencét, röplabdapályát és játszóteret is találunk. A recepción lehetőségünk van kerékpárt bérelni, de van masszázsszolgáltatásuk, a különteremben pedig akár biliárdozhatunk is. A Hotel Platánban ráadásul minden nap remekül indul, ugyanis bőséges reggeli is jár a szoba mellé.

A Hotel Platán akkor is remek választás, ha a strandolás mellett az aktív kikapcsolódásra is van igényünk, ugyanis Zamárdi szuper kiindulópont, ha kirándulni szeretnénk vagy élményprogramokat keresünk a környéken. Kirándulhatunk a Kőhegyi-kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, felkereshetjük a Zamárdi Kalandparkot vagy kerékpártúrákat tehetünk a környező településekre. Siófok is nagyon közel van, ahol számos élmény vár ránk, de a szántódi révet is csupán pár kilométerre találjuk, így az északi partra is könnyedén ellátogathatunk.

Legyen szó teljes kikapcsolódásról vagy aktív pihenésről, a Hotel Platán remek választás, ha egy felejthetetlen balatoni nyaralást tervezünk, de mivel a balatoni szálláshelyek nagyon népszerűek, érdemes már most foglalni, amit a szállás weboldalán keresztül könnyedén elintézhetünk.

Címkék