Szeptember 2-4. között jön a tó legnagyobb hajókiállítása, a Balaton Boat Show. A 90 hajót bemutató programra nemcsak a hajósokat és vízisportok iránt érdeklődőket várják, hanem mindenkit, aki szereti a vízparti időtöltést.

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Balaton Boat Show nevű hajókiállítást Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben. A szeptember 2-4. közötti programon közel 70 kiállítóval és 90 hajóval találkozhatunk: a gumicsónakoktól kezdve a 25-27 láb körüli elektromos hajókon át egészen a 40+ lábas jachtokig, szinte a teljes hazai vitorláshajó-kínálat felvonul.

A hajódömping mellett találkozhatunk lakóautókkal is, de a hajózási kiegészítők, műszaki felszerelések, ruházat és egyéb vízisport-eszközök is megtalálhatók lesznek. Például az egyre nagyobb teret hódító e-foil deszkát (elektromos szörfdeszka) is megnézhetjük.

Balaton Boat Show-n étterem, grillterasz, beach bár is várja a látogatókat. A legkisebbek hajós játszótéren is játszhatnak, valamint szintén hajós tematikájú kézműves foglalkozáson is részt vehetnek.

Az eseményre szeptember 1-ig kedvezményes jegyárak a következők: felnőtt belépő 2.800 Ft, a diák (14 éves korig)/nyugdíjas 2.200 Ft. További részletek a weboldalon.

Címkék