Keresés EN

Aktív

Látogatható Balatonboglár új lombkoronaösvénye – Fotók

Átadták a Balaton legújabb kilátóját, a balatonboglári lombkoronaösvényt.

Elkészült és már látogatható Balatonboglár legújabb kirándulópontja, a Gömbkilátó lábánál kialakított lombkoronaösvény. A kilátót Balatonboglár ünnepi városnapján, múlt szombaton adták át. 

Még áprilisban számoltunk be arról, hogy elkezdték építeni a kilátót.

A várdombot 500 méter hosszan és 10 méter magasan kígyózza körbe a most elkészült ösvény, olvasható a Somogyi Hírlap hétfői számában.

A 600 millió forintból elkészült lombkoronaösvényen a gyönyörű panoráma mellett kihelyezett információs táblákon ismerhetjük meg a Balaton és a boglári várdomb növény- és állatvilágát.

A lombkoronaösvényre belépőt kell váltani, az üzemeltető, a Balatonboglár Kalandpark és Bobpálya információi szerint az árak a következőképpen alakulnak: felnőtt 490 Ft, gyerek/nyugdíjas 450 Ft (a balatonbogláriak további kedvezményekre jogosultak). Hétköznap 10 órától 19 óráig, hétvégén pedig 10 órától 20 óráig lehet látogatni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A brunchtól a korcsolyázásig – Ilyen egy tökéletes téli nap a Balatonon

?>

Az ünnepi készülődés közben vagy után jól jön egy olyan nap, amikor a Balaton látványa segít egy kicsit lelassulni és kisimítani az idegeinket.

Ingyenes jégpálya nyílik Keszthelyen

?>

December 15-én Keszthelyen, a Balaton-parton egy kör alakú, 20 méter átmérőjű, ingyenes jégpálya nyílik.

Így hangolódj az ünnepekre a Balatonnál! – Alternatív adventi kalendárium

?>

Az ünnepi rohanásra az egyik legjobb gyógyír a téli Balaton, ahol színes programokkal és elcsendesedésre hívó helyszínekkel hangolódhatunk.

Advent a Balatonnál – 15 szuper program decemberre

?>

Nyakunkon a december, közeleg a karácsony, és erre a Balaton körüli vendéglátóhelyek is felkészültek.

Neked ajánlott

A