Cikkeink

2013. augusztus 22., csütörtök

2013. augusztus 21., szerda

 • Az ARTplacc arcai

  Az apátságtól a kortárs kultúra vette át a főszerepet öt napra a Tihanyi-félszigeten. Installációk, performanszok, koncertek, fotókiállítás, roséfröccs és avantgárd minden mennyiségben. Galéria.

2013. augusztus 16., péntek

 • Úti tipp: Pálköve az új Sajkod?!

  Az „és te hova jársz strandolni?” kérdésre egy igazi, dörzsölt balatoni többször is meggondolja, mit válaszol. A tuti helyeket, ahol mindig elfér még egy pár törölköző, és nem kell a fröccsért tolakodni, mindenki féltve őrzi. Van egy új ötletünk.

2013. augusztus 15., csütörtök

2013. augusztus 14., szerda

2013. augusztus 13., kedd

 • 10 jó sztori balatoni csajozáshoz

  Villa a halott kedvesnek, atombomba, titkos kincs, luxusbunker a meder alatt, líbiai kikötőváros a Balaton-parton. Tíz jó balatoni sztori, teraszra, mólóra, csajozáshoz, borozáshoz.

2013. augusztus 12., hétfő

 • Hogy fér össze a vízilabda az informatikával?

  Az informatikához is kell egy kis balatoni inspiráció! Siófok ad otthont hazánk, és a régió legnagyobb üzleti-informatikai konferenciájának, az SAP Forum Hungary őszi rendezvényének, ahol a jövő kerül a fókuszba.

 • Akár én is golfozhatnék

  Legalábbis ezt mondta nekem Sarlós Péter, a balatonudvari Balaton Golf névre keresztelt klub menedzsere. Félre minden előítélettel, mindjárt kiderül, hogy a golfhoz nem kell milliomosnak lenni, de időmilliomosnak azért érdemes.

2013. augusztus 8., csütörtök

2013. augusztus 7., szerda

 • A Balaton nem a Riviéra

  Elmentünk a Balatonhoz, hogy megkeressünk pár dolgot a lángossütőn túl, a borospincék alatt és a matracok fölött. Barlangászat, katamaránozás, repülőruhában száguldozás, zsíros és trendi élmények, Alien vs. barlangi kullancsok.

2013. augusztus 6., kedd

 • In a relationship with Balaton - Itt romantikázz!

  A naplementés Balaton igazi képeslap-giccs, de olyan, amivel semmi bajunk nincsen. Meg hát, van az az alkalom. Első csókra, lánykérésre, Facebook-státusz megváltoztatására: itt van pár romantikus kilátó spot. Siess, foglalj padot!

Admin mode