Cikkeink

2013. szeptember 10., kedd

2013. szeptember 9., hétfő

2013. szeptember 6., péntek

 • Miért éppen a Káli-medence?

  A kérdés jogos, sőt mi több briliáns, mert az ember tényleg kíváncsi rá, vajon milyen is a magyar mediterráneum kellős közepén az élet, heti egyszeri alkalom helyett heti hétszeriben. Szubjektív Káli-medence útikalauz stopposoknak.

2013. szeptember 4., szerda

2013. szeptember 3., kedd

 • Baricska, a csárdák Chiantija

  Szegény „csárda” szó az utóbbi időben eléggé a futottak még kategóriába került. Mindenkinek megvan az íztelen halászlé ugye? A veszprémi Chianti Étterem csapata nekigyürkőzött, hogy visszaadja a hitünket a csárdázásban. Teltház lett az eredmény.

2013. szeptember 2., hétfő

2013. augusztus 30., péntek

 • A bor, amelyik Tankcsapdát hallgat

  Jakab Ernő erdélyi sörivó fuvarosból lett balatoni borivó szőlősgazda. A lovasi Levendula Pince borásza Tankcsapdát és Mozartot hallgattat a boraival, mert szerinte ettől lesznek igazán jók.

2013. augusztus 29., csütörtök

 • Félelem és reszketés a Balatonon

  Nem vagyok egy Lara Croft. Közel sem. Te sem? Akkor elmondom, hol vagánykodj, hogy para nélkül túléld a balatoni kalandokat, és hogy ne gondold azt a Kalandparkról, hogy szandálban is jó lesz.

2013. augusztus 28., szerda

 • "Meztelenül fürdőzni meg hülyéskedni"

  A balatoni pálinka és a tinibálvány rockandroll találkozása egy jégbe hűtött lakókocsiban, Zamárdiban a Strand Fesztiválon. Meztelen fürdőzés, kanapén kispolgárkodás: videóinterjú Joe Trohmannel, a Fall Out Boy gitárosával.

2013. augusztus 27., kedd

2013. augusztus 24., szombat

2013. augusztus 23., péntek

 • „Mióta az eszemet tudom, hallom az LGT-t” - VIDEÓ

  - ezt valószínűleg nem csak Somló Tamás fiai mondhatják, bár kétségtelenül tőlük a leghitelesebb. Az alsóörsi LGT-koncert igazi több generációs buli lett, ami a közönséget illeti. A színfalak mögött a Somló-ikrekkel, Danival és Palival beszélgettünk.

Admin mode