Cikkeink

2013. július 29., hétfő

 • "Drágám, nyitunk egy teraszt?"

  Egy használaton kívüli csárda, jó pár eladni való palack bor, egy szerelem meg egy telefonhívás: ez kellett ahhoz, hogy pár hete megnyisson a Skrabski Fröccsterasz & Vinotéka Aszófőn.

2013. július 26., péntek

 • Izzasztó túra a Csodabogyós-barlangban

  Rossz időben mentőprogram, forróságban hűsölésre is jó a Csodabogyós-barlang földalatti túrája, amire a profi vezetőknek köszönhetően akár a strandról is betévedhetsz.

2013. július 25., csütörtök

 • Miért kék a Kékszalag?

  Miért akkora szám a Kékszalag? Ki indulhat? Ki nyer? Miért indulnak olyan sokan? Kik a legesélyesebbek? Miért zárták ki a katamaránokat? Minden, amit tudnod érdemes a Kékszalag vitorlásversenyről.

2013. július 24., szerda

 • Nagyon Balaton: nagyon sok zene nagyon sok helyen

  Soul, rádiópop és elektró, LGT, Volkova Sisters és Muzsikás. A Nagyon Balaton kilenc helyszínen egyszerre zenél azoknak, akik szeretik, és akik utálják Boban Markovicot.

 • Kapolcs, a szellemváros

  Bezárt kocsmák, egymásra halmozott asztalok, kint maradt táblák, üres utcák: Kapolcs két Művészetek Völgye között olyan, mintha egy elhagyott városról szóló filmjelenetben lennénk. Így néznek ki a helyek az embertömeg nélkül - Galéria.

2013. július 23., kedd

2013. július 22., hétfő

2013. július 19., péntek

 • Pumpát minden kocsmába!

  „Pumpát minden kocsmába!”- üvöltöttük, amikor a biciklipumpa-kérdésre az ikszedik bicikliút menti büfés is nemmel válaszolt, és a szerviz is zárva volt. Szuper a Balatoni Bringakörút, de fel is kellene nőni hozzá.

2013. július 18., csütörtök

 • Belebotlani a kultúrába bikiniben

  A sajkodi kanyar csalánmezőjébe borulástól a tihanyi ARTplacc fesztivál szervezéséig sok minden köti a Tihanyi-félszigethez Kaplár F. Krisztinát, az ARTplacc egyik főszervezőjét, aki kicsit irigy a Balaton felpezsdülését látva. Interjú.

2013. július 17., szerda

2013. július 16., kedd

2013. július 15., hétfő

Admin mode