Cikkeink

2013. július 15., hétfő

 • Zseniális feketekagyló a Balatonnál

  Ha valaki azt mondja, hogy Alsóörs egy eldugott éttermében kapni a környék legjobb feketekagylóját, az minimum olyan szürreális, mint hogy a balatoni hekk tengeri halból készül. Jelentjük: tényleg isteni a kaja a Carpaccióban!

 • Szabó Zoli, a keszthelyi játékos

  A keszthelyi Festetics-kastély alagsorában található borházban észak-balatoni utunk legérdekesebb random beszélgetését folytattuk Szabó Zolival, aki amellett, hogy igazi borszakértő, Magyarország első számú szaunamestere is.

2013. július 14., vasárnap

2013. július 13., szombat

 • Partyarcok - Galéria

  Fotósunk egész éjjel kereste a legnagyobb partyarcokat a MasterCard Balaton Soundon. Talált néhányat. Galéria a teljesség igénye nélkül.

 • Ciao Avicii!

  Tim Bergling szemtelenül fiatalon lett befutott DJ és producer, az electro house stílus utazó nagykövete, aki a világ legnagyobb bulijaiban képviseli a műfajt. A csütörtöki Soundos fellépése előtt sikerült elkapnunk egy rövid interjúra.

 • Balaton Sound - Harmadik Nap

  Mi már megérkeztünk, körülnéztünk és átnyálaztuk a programfüzetet. Neked már csak el kell indulnod, és közben elolvasnod, mire készülj a Balaton Sound harmadik napján!

2013. július 12., péntek

2013. július 11., csütörtök

2013. július 10., szerda

 • Van nálatok terasz?

  Infópont, wifi, ital, zene, menő ajándékok, képeslapküldés, tetkó és vízilabdások. Ez mind vár téged a MasterCard Balaton Sound fesztivál We Love Balaton teraszán. És persze várunk mi is.

 • Amit ne hagyj ki, mielőtt hazamész a Balaton Soundról

  Körülnéztünk, milyen kihagyhatatlan programokat tartogat a MasterCard Balaton Sound környéke: kipróbáltunk, megettünk, megittunk, megúsztunk párat. Ezeket ne hagyd ki, mielőtt hazajössz Zamárdiból! Videó.

Admin mode