Cikkeink

2014. április 11., péntek

2014. április 10., csütörtök

 • Rizlinget igyál, de ne akármilyet

  A legbalatonibb bor a rizling. Szinte minden pincében megtalálható. Meleg tavaszi napokon és nyári estéken, magában, vagy fröccsnek ajánlott. Szubjektív rizlingválogatás a We Love Balatontól az idei nyárra, Csapody Balázs és Dobai András ajánlatával.

2014. április 8., kedd

 • Told ki a bringát a tárolóból!

  Télen túl hideg van, nyáron túl meleg, ősszel meg esik - bringázni tavasszal a legjobb a Balatonnál. Tavaszi bringás programok minden mennyiségben a Balaton-köröktől a kisebb távokig. Utána szörf, túrógombóc és helikopterezés.

2014. április 7., hétfő

 • Szex és Balatonfüred

  Jókai, Krúdy, Blaha Lujza. Pezsgő, kártya, bunyó és szex. Fáklyás városnéző séta Balatonfüred intim titkairól a We Love Balatonnal és Praznovszky Mihály irodalomtörténésszel a Nyitott Balatonon.

2014. április 3., csütörtök

2014. április 2., szerda

2014. március 31., hétfő

2014. március 27., csütörtök

 • A nyári időszámítás első programajánlója

  Jazz, borvacsora, történelmi lovasjátékok, földalatti vezetett túrák és fokhagyma illatban úszó medvehagyma mezők kísérik az első hivatalosan is tavaszi hétvégét. Programtippek a nyári időszámítás első hétvégéjére.

2014. március 26., szerda

 • Medvehagymát a medvehagyma mezőről

  Nem terem bárhol az országban, de a Balaton körül találsz medvehagymát. Keresd a piacokon, az éttermek táblás ajánlatain, vagy szedd magad. Jótanácsok medvehagyma-szezonra, hogy ne mérgező gyöngyvirágot süss bele a rántottába.

2014. március 25., kedd

 • Idén májusban kezdődik a balatoni nyár

  Ilyen még nem volt a Balatonnál. Jön a Nyitott Balaton: rengeteg rendezvény tíz napon át Kenesétől Keszthelyig. Programok, éttermi és szálláskedvezmények május 1. és 11. között. A We Love Balaton részvételével.

2014. március 24., hétfő

 • A diszkóhajó utolsó útja

  Diszkógömb és családi kirándulások emléke, vékonyra rozsdásodásodott lemezek és rózsacsokor a hajóorrban. Elhajózott a Beloiannisz, akit "mindenki ismert, aki az elmúlt ötven évben nyaralt a Balatonnál".

Admin mode