Cikkeink

2013. augusztus 6., kedd

 • In a relationship with Balaton - Itt romantikázz!

  A naplementés Balaton igazi képeslap-giccs, de olyan, amivel semmi bajunk nincsen. Meg hát, van az az alkalom. Első csókra, lánykérésre, Facebook-státusz megváltoztatására: itt van pár romantikus kilátó spot. Siess, foglalj padot!

2013. augusztus 5., hétfő

 • Úti tipp: Mit keresett Jézus Zamárdiban?

  Szabadstrand, Balaton Sound, Mauro. Ezt mindenki tudja Zamárdiról, de mi van ezeken túl? Tankos Gyuri, Halas Karcsi, Jézus lábnyoma, rejtélyes kincs, Party Fészek és Lesz Vigasz. Zamárdi gyorstalpaló.

2013. augusztus 2., péntek

 • "Télen is életet lehelni a Balatonba"

  A Balaton fellendülőben van, de néhány dolog még mindig hiánycikk a tó körül. A Sziget ügyvezetője, Takács Gábor azt is elmondta, hol járt utoljára a családjával, és miért szomorú a Káptalantóti piac miatt. Interjú.

2013. augusztus 1., csütörtök

2013. július 31., szerda

 • Édes körkép Balatonfüredről

  Balatonfürednek több arca van, de az egyik biztosan a polgári hangulatú, vasárnapi „korzózós”, cukrászdába beülős. Nem véletlen, hogy elég nagy az egy főre jutó sütik aránya. Segítünk eligazodni!

2013. július 30., kedd

 • A hegy, amit három nap süt

  Badacsony=bor. Rizling, szürkebarát és kéknyelű. Vörösök, rozék és szalmabor. Mediterrán klíma, svéd birtokosok és direkt rossz borok. Mit igyál, ha Badacsonyban jársz? Borok a Balaton körül, III. rész.

2013. július 29., hétfő

 • "Drágám, nyitunk egy teraszt?"

  Egy használaton kívüli csárda, jó pár eladni való palack bor, egy szerelem meg egy telefonhívás: ez kellett ahhoz, hogy pár hete megnyisson a Skrabski Fröccsterasz & Vinotéka Aszófőn.

2013. július 26., péntek

 • Izzasztó túra a Csodabogyós-barlangban

  Rossz időben mentőprogram, forróságban hűsölésre is jó a Csodabogyós-barlang földalatti túrája, amire a profi vezetőknek köszönhetően akár a strandról is betévedhetsz.

2013. július 25., csütörtök

 • Miért kék a Kékszalag?

  Miért akkora szám a Kékszalag? Ki indulhat? Ki nyer? Miért indulnak olyan sokan? Kik a legesélyesebbek? Miért zárták ki a katamaránokat? Minden, amit tudnod érdemes a Kékszalag vitorlásversenyről.

2013. július 24., szerda

 • Nagyon Balaton: nagyon sok zene nagyon sok helyen

  Soul, rádiópop és elektró, LGT, Volkova Sisters és Muzsikás. A Nagyon Balaton kilenc helyszínen egyszerre zenél azoknak, akik szeretik, és akik utálják Boban Markovicot.

 • Kapolcs, a szellemváros

  Bezárt kocsmák, egymásra halmozott asztalok, kint maradt táblák, üres utcák: Kapolcs két Művészetek Völgye között olyan, mintha egy elhagyott városról szóló filmjelenetben lennénk. Így néznek ki a helyek az embertömeg nélkül - Galéria.

2013. július 23., kedd

Admin mode