Cikkeink

2013. augusztus 24., szombat

2013. augusztus 23., péntek

 • „Mióta az eszemet tudom, hallom az LGT-t” - VIDEÓ

  - ezt valószínűleg nem csak Somló Tamás fiai mondhatják, bár kétségtelenül tőlük a leghitelesebb. Az alsóörsi LGT-koncert igazi több generációs buli lett, ami a közönséget illeti. A színfalak mögött a Somló-ikrekkel, Danival és Palival beszélgettünk.

 • 5 budapestiség a Balatonon

  Van, aki a Balatonon direkt azt keresi, hogyan távolodhat el a legjobban a fővárostól. Aztán vannak jó páran, akik – ha csak pár nap után is, de – itt is a nagyvárosi feelingre utaznak.

2013. augusztus 22., csütörtök

2013. augusztus 21., szerda

 • Az ARTplacc arcai

  Az apátságtól a kortárs kultúra vette át a főszerepet öt napra a Tihanyi-félszigeten. Installációk, performanszok, koncertek, fotókiállítás, roséfröccs és avantgárd minden mennyiségben. Galéria.

2013. augusztus 16., péntek

 • Úti tipp: Pálköve az új Sajkod?!

  Az „és te hova jársz strandolni?” kérdésre egy igazi, dörzsölt balatoni többször is meggondolja, mit válaszol. A tuti helyeket, ahol mindig elfér még egy pár törölköző, és nem kell a fröccsért tolakodni, mindenki féltve őrzi. Van egy új ötletünk.

2013. augusztus 15., csütörtök

2013. augusztus 14., szerda

2013. augusztus 13., kedd

 • 10 jó sztori balatoni csajozáshoz

  Villa a halott kedvesnek, atombomba, titkos kincs, luxusbunker a meder alatt, líbiai kikötőváros a Balaton-parton. Tíz jó balatoni sztori, teraszra, mólóra, csajozáshoz, borozáshoz.

2013. augusztus 12., hétfő

 • Hogy fér össze a vízilabda az informatikával?

  Az informatikához is kell egy kis balatoni inspiráció! Siófok ad otthont hazánk, és a régió legnagyobb üzleti-informatikai konferenciájának, az SAP Forum Hungary őszi rendezvényének, ahol a jövő kerül a fókuszba.

 • Akár én is golfozhatnék

  Legalábbis ezt mondta nekem Sarlós Péter, a balatonudvari Balaton Golf névre keresztelt klub menedzsere. Félre minden előítélettel, mindjárt kiderül, hogy a golfhoz nem kell milliomosnak lenni, de időmilliomosnak azért érdemes.

2013. augusztus 8., csütörtök

Admin mode