Cikkeink

2014. április 19., szombat

 • Üres hassal Siófokon

  Hol egyél, ha Siófokon jársz? Éttermi tippek a főtértől a Petőfi sétányig, pizzától a thai levesig. Jótanácsok az étlapok böngészéséhez, helyi segítséggel.

2014. április 18., péntek

 • Deszkák, vitorlák, száguldás, szabadság

  Aszfalt- és windszörf-parádé, evezés a Tüskevár helyszínén, oldschool autók, jóga a napfelkeltében, golfverseny a zöld lankák közt, majd délutáni tea a trópusi szigetet idéző Tihanyban. Tavaszi programok adrenalin- és szabadságfüggőknek.

2014. április 17., csütörtök

2014. április 16., szerda

2014. április 15., kedd

2014. április 12., szombat

2014. április 11., péntek

2014. április 10., csütörtök

 • Rizlinget igyál, de ne akármilyet

  A legbalatonibb bor a rizling. Szinte minden pincében megtalálható. Meleg tavaszi napokon és nyári estéken, magában, vagy fröccsnek ajánlott. Szubjektív rizlingválogatás a We Love Balatontól az idei nyárra, Csapody Balázs és Dobai András ajánlatával.

2014. április 8., kedd

 • Told ki a bringát a tárolóból!

  Télen túl hideg van, nyáron túl meleg, ősszel meg esik - bringázni tavasszal a legjobb a Balatonnál. Tavaszi bringás programok minden mennyiségben a Balaton-köröktől a kisebb távokig. Utána szörf, túrógombóc és helikopterezés.

2014. április 7., hétfő

 • Szex és Balatonfüred

  Jókai, Krúdy, Blaha Lujza. Pezsgő, kártya, bunyó és szex. Fáklyás városnéző séta Balatonfüred intim titkairól a We Love Balatonnal és Praznovszky Mihály irodalomtörténésszel a Nyitott Balatonon.

Admin mode