Cikkeink

2013. július 17., szerda

2013. július 16., kedd

2013. július 15., hétfő

 • Így buliztunk a Balaton Soundon - Galéria és videó

  Ma hajnalban végetért a MasterCard Balaton Sound 2013-as kiadása, lebontottuk a WLB Teraszt és nekiálltunk a képválogatásnak. Következzenek a legemlékezetesebb pillanatok mozgó és álló képben elmondva, a teljesség igénye nélkül.

 • Zseniális feketekagyló a Balatonnál

  Ha valaki azt mondja, hogy Alsóörs egy eldugott éttermében kapni a környék legjobb feketekagylóját, az minimum olyan szürreális, mint hogy a balatoni hekk tengeri halból készül. Jelentjük: tényleg isteni a kaja a Carpaccióban!

 • Szabó Zoli, a keszthelyi játékos

  A keszthelyi Festetics-kastély alagsorában található borházban észak-balatoni utunk legérdekesebb random beszélgetését folytattuk Szabó Zolival, aki amellett, hogy igazi borszakértő, Magyarország első számú szaunamestere is.

2013. július 14., vasárnap

2013. július 13., szombat

 • Partyarcok - Galéria

  Fotósunk egész éjjel kereste a legnagyobb partyarcokat a MasterCard Balaton Soundon. Talált néhányat. Galéria a teljesség igénye nélkül.

 • Ciao Avicii!

  Tim Bergling szemtelenül fiatalon lett befutott DJ és producer, az electro house stílus utazó nagykövete, aki a világ legnagyobb bulijaiban képviseli a műfajt. A csütörtöki Soundos fellépése előtt sikerült elkapnunk egy rövid interjúra.

 • Balaton Sound - Harmadik Nap

  Mi már megérkeztünk, körülnéztünk és átnyálaztuk a programfüzetet. Neked már csak el kell indulnod, és közben elolvasnod, mire készülj a Balaton Sound harmadik napján!

2013. július 12., péntek

2013. július 11., csütörtök

Admin mode