Cikkeink

2013. augusztus 12., hétfő

 • Akár én is golfozhatnék

  Legalábbis ezt mondta nekem Sarlós Péter, a balatonudvari Balaton Golf névre keresztelt klub menedzsere. Félre minden előítélettel, mindjárt kiderül, hogy a golfhoz nem kell milliomosnak lenni, de időmilliomosnak azért érdemes.

2013. augusztus 8., csütörtök

2013. augusztus 7., szerda

 • A Balaton nem a Riviéra

  Elmentünk a Balatonhoz, hogy megkeressünk pár dolgot a lángossütőn túl, a borospincék alatt és a matracok fölött. Barlangászat, katamaránozás, repülőruhában száguldozás, zsíros és trendi élmények, Alien vs. barlangi kullancsok.

2013. augusztus 6., kedd

 • In a relationship with Balaton - Itt romantikázz!

  A naplementés Balaton igazi képeslap-giccs, de olyan, amivel semmi bajunk nincsen. Meg hát, van az az alkalom. Első csókra, lánykérésre, Facebook-státusz megváltoztatására: itt van pár romantikus kilátó spot. Siess, foglalj padot!

2013. augusztus 5., hétfő

 • Úti tipp: Mit keresett Jézus Zamárdiban?

  Szabadstrand, Balaton Sound, Mauro. Ezt mindenki tudja Zamárdiról, de mi van ezeken túl? Tankos Gyuri, Halas Karcsi, Jézus lábnyoma, rejtélyes kincs, Party Fészek és Lesz Vigasz. Zamárdi gyorstalpaló.

2013. augusztus 2., péntek

 • "Télen is életet lehelni a Balatonba"

  A Balaton fellendülőben van, de néhány dolog még mindig hiánycikk a tó körül. A Sziget ügyvezetője, Takács Gábor azt is elmondta, hol járt utoljára a családjával, és miért szomorú a Káptalantóti piac miatt. Interjú.

2013. augusztus 1., csütörtök

2013. július 31., szerda

 • Édes körkép Balatonfüredről

  Balatonfürednek több arca van, de az egyik biztosan a polgári hangulatú, vasárnapi „korzózós”, cukrászdába beülős. Nem véletlen, hogy elég nagy az egy főre jutó sütik aránya. Segítünk eligazodni!

2013. július 30., kedd

 • A hegy, amit három nap süt

  Badacsony=bor. Rizling, szürkebarát és kéknyelű. Vörösök, rozék és szalmabor. Mediterrán klíma, svéd birtokosok és direkt rossz borok. Mit igyál, ha Badacsonyban jársz? Borok a Balaton körül, III. rész.

2013. július 29., hétfő

 • "Drágám, nyitunk egy teraszt?"

  Egy használaton kívüli csárda, jó pár eladni való palack bor, egy szerelem meg egy telefonhívás: ez kellett ahhoz, hogy pár hete megnyisson a Skrabski Fröccsterasz & Vinotéka Aszófőn.

2013. július 26., péntek

 • Izzasztó túra a Csodabogyós-barlangban

  Rossz időben mentőprogram, forróságban hűsölésre is jó a Csodabogyós-barlang földalatti túrája, amire a profi vezetőknek köszönhetően akár a strandról is betévedhetsz.

Admin mode