Cikkeink

2013. július 25., csütörtök

 • Miért kék a Kékszalag?

  Miért akkora szám a Kékszalag? Ki indulhat? Ki nyer? Miért indulnak olyan sokan? Kik a legesélyesebbek? Miért zárták ki a katamaránokat? Minden, amit tudnod érdemes a Kékszalag vitorlásversenyről.

2013. július 24., szerda

 • Nagyon Balaton: nagyon sok zene nagyon sok helyen

  Soul, rádiópop és elektró, LGT, Volkova Sisters és Muzsikás. A Nagyon Balaton kilenc helyszínen egyszerre zenél azoknak, akik szeretik, és akik utálják Boban Markovicot.

 • Kapolcs, a szellemváros

  Bezárt kocsmák, egymásra halmozott asztalok, kint maradt táblák, üres utcák: Kapolcs két Művészetek Völgye között olyan, mintha egy elhagyott városról szóló filmjelenetben lennénk. Így néznek ki a helyek az embertömeg nélkül - Galéria.

2013. július 23., kedd

2013. július 22., hétfő

2013. július 19., péntek

 • Pumpát minden kocsmába!

  „Pumpát minden kocsmába!”- üvöltöttük, amikor a biciklipumpa-kérdésre az ikszedik bicikliút menti büfés is nemmel válaszolt, és a szerviz is zárva volt. Szuper a Balatoni Bringakörút, de fel is kellene nőni hozzá.

2013. július 18., csütörtök

 • Belebotlani a kultúrába bikiniben

  A sajkodi kanyar csalánmezőjébe borulástól a tihanyi ARTplacc fesztivál szervezéséig sok minden köti a Tihanyi-félszigethez Kaplár F. Krisztinát, az ARTplacc egyik főszervezőjét, aki kicsit irigy a Balaton felpezsdülését látva. Interjú.

2013. július 17., szerda

2013. július 16., kedd

2013. július 15., hétfő

 • Így buliztunk a Balaton Soundon - Galéria és videó

  Ma hajnalban végetért a MasterCard Balaton Sound 2013-as kiadása, lebontottuk a WLB Teraszt és nekiálltunk a képválogatásnak. Következzenek a legemlékezetesebb pillanatok mozgó és álló képben elmondva, a teljesség igénye nélkül.

 • Zseniális feketekagyló a Balatonnál

  Ha valaki azt mondja, hogy Alsóörs egy eldugott éttermében kapni a környék legjobb feketekagylóját, az minimum olyan szürreális, mint hogy a balatoni hekk tengeri halból készül. Jelentjük: tényleg isteni a kaja a Carpaccióban!

 • Szabó Zoli, a keszthelyi játékos

  A keszthelyi Festetics-kastély alagsorában található borházban észak-balatoni utunk legérdekesebb random beszélgetését folytattuk Szabó Zolival, aki amellett, hogy igazi borszakértő, Magyarország első számú szaunamestere is.

Admin mode