Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton

McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton @ Balatonföldvár Keleti strand
Balatonföldvár Keleti strand
8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca
Részletek

500 - 7000 Ft máj270600 -tól
máj27 -ig

A már-már hagyományosnak mondható Tour de Balatonra – egy kellemes tekerésre a „magyar tenger” körül – idén május 27-én, szombaton kerül sor balatonföldvári starttal. Az öt különböző távból mindenki kiválaszthatja az edzettségi szintjének megfelelőt. Az idén túrázóknak már rendelkezésükre áll segítségként a BringaMánia App, a program bringás navigációs alkalmazása.

Balatonföldvár Keleti strand

8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca
+36 84 540 220

TÁVOK

  • Balaton_206  Az embert próbáló túra szombaton 6:00-kor indul és az óramutató járásával megegyező irányban kerüli meg a tavat.
  • Balaton_146 – Szintén 6:00-kor induló bringás erőpróba tihanyi kompozással: a nyugati medence körüli biciklizés után Szántódra visszaérve már csak néhány kilométert kell tekerni Földvárig. 
  • Balaton_86 – 10:00-kor indul a harmadik túra, amelynek résztvevői Szántód felé veszi az irányt és egy rövid tekerés után komppal szelik át a tavat, majd Tihanytól útvonaluk megegyezik a 206-as útvonalával. 
  • Balaton_32 – Egy táv kifejezetten a családoknak: a 11:00-kor induló túra félútján egy hosszabb pihenő és meglepetés programok várják a kicsiket és nagyokat! 
  • Balaton_6 – Bringás túra gyerekeknek és kisgyermekes családoknak 15:00-tól: a Keleti strandról induló körön a gyerekek is bringázhatnak egy jót. A szervezők a balatonföldvári keleti strandon bringás erőpróbával és más színes programmal  várják az érdeklődőket.
A nevezésről és a részvételi díjakról bővebb információt találtok az esemény honlapján.

Hasonló események