Keresés EN

Akik valaha is eljátszottak már az időutazás gondolatával, garantáltan díjazni fogják a lehetőséget, hogy Tihanyban, kvázi egy skanzenban szállhatnak meg az apátság közvetlen szomszédságában.

A Csátó Vendégház három, többszáz éves, műemlékvédelem alatt álló nádfedeles parasztházba invitálja a turistákat. A földszinti és emeleti szinten kialakított stílusos apartmanok belülről nagyon is megfelelnek a modern kor igényeinek.

A kézműves cserépkályha mellé normál fűtést és légkondit is beszereltek, így a házak télen-nyáron lakhatóak. Az udvarból pedig ugyanazt a különleges panorámát élvezhetjük, mint a Tihanyi Apátság épülete elől.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A