Keresés EN

Pedánsan sorba állított befőttek, gerendákról lógó kolbászok, illategyveleg: ez volt a nagymama éléskamrája. Ezt az élményt szeretné felidézni a balatonfüredi Karolina SPEIZ. A „spájzot” a népszerű Karolina Kávéház közvetlen szomszédságában találod. Kínálatát a kávézóhoz hasonlóan Karolina, a tulajdonos testvérpár szeretett nagymamája ihlette.

Hazai és egyben persze házi, természetes alapanyagokból készült finomságok sorakoznak a tálalószekrények polcain: van halpástétom, tepertőkrém, különféle mustárok, de a húsok és a merlot szőlőmag liszt is a kínálat részei. A helyben készült szendvicseket elvitelre is csomagolják. Így nincs pánik, ha elfogy a szék a Karolina asztalainál. A lekvárok, csokik, húsok és szendvicsek mellett borok és pálinkák, továbbá tihanyi levendulás olajok és szappanok is kaphatóak a Karolina SPEIZ-ban, ami így ajándékbeszerzéshez is praktikus.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A