Kéthelyen nem csak borbirtok, de Gasztro Műhely is működik a Kristinus név védjegye alatt. A pincéhez hasonlóan a Műhely sem ismer kompromisszumot az alapanyagok minőségében, a tálalás esztétikájában és a helyi termékek iránti elkötelezettségben.

Mindez azt jelenti számunkra, hogy környékbeli, főként somogyi hozzávalókból készül az izgalmas ízkombinációkat tartalmazó vacsoránk, ráadásul szépen komponálva kerül a tányérra. Csinos is, finom is, és még az évszakhoz is illeszkedik, hiszen a szezon zöldségei-gyümölcsei mindig kitüntetett szerepet kapnak a konyhában. Heti ajánlat is van, a menüben viszont fölösleges a hagyományos–leves–főétel–desszert-felosztást keresni, e helyett a ház boraihoz kapunk ételajánlást.

Tipp: Asztalt mindig érdemes foglalni!

Hasonló tartalmak

Admin mode