Keresés EN

Gasztró

Mimi Étterem és KÉSA Birtok

UPDATE: A Mimi Étterem bezárt!

Konyári Bori és Kvák Emil profik a multitasking művészetében, azaz egyszerre rengeteg dolgot tudnak profin csinálni. Így működtetik az IKON és a Konyári borászatokat, és ezek mellé kitalálták maguknak a KÉSA Birtokot is, ahol kiélik a borászati kísérletező kedvüket. Megállás ekkor sem volt, illett valamit enni adni az éhes vendégnek, ebből lett a Mimi Étterem a Lelle feletti dombságban. Itt személyesen tudják különleges boraikat megmutatni a vendégeknek, akik a minimális étlapon szigorúan helyi alapanyagokból készített ízletes, egyszerű ételekből mazsolázhatnak.

A Mimi Étterem Facebook-oldalát itt, a KÉSA Birtok Facebook-oldalát pedig itt találjátok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A