Bemutató

Imádjuk a retrót a Balatonnál, de ha kell valami más is, itt elit környezetben lehet élvezni a napfényt és az ízeket. A tágas terasz és a golfpályákat idéző pázsit már önmagában csábító alternatíva a zsúfolt strandok helyett, de itt a gasztronómiát is elég komolyan veszik.

Az étteremben a hagyományos, házias ízek vannak főszerepben, mert fontos, hogy „érthető, nem túlbonyolított” ételeket kínáljanak, jó alapanyagokból: tanyasi csirkéből készül a csirkepörkölt, borjúcombból a borjú bécsi. Halakból és bélszínből is nagy a választék, ezenkívül csak kézműves borokat tartanak, zömében balatoni pincészetektől, amelyek között ott találjuk a 2HA-t, a Válibort és A két jó barát meg az Antit is.

A strandon a 3000 forintos belépőért napozóágy, napernyő, asztal és törülköző jár étel- és italfelszolgálással.

Hasonló tartalmak