Keresés EN

Gasztró

Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, ami már a belépés első pillanatában látszik. Na, nem a méretből, hiszen a fogadótér akár ötven embert is képes egy időben bódulatba ejteni, és a közel harmincfajta pálinka is ámulatba ejtő.

Inkább abból, hogy a pultnál a feleség keni a zsíros kenyeret, hogy megágyazzon a kóstolónak, a férj pedig lelkesen készíti a pálinkákat, manufaktúra-viszonyok között. 2012 óta működik a pálinkaház a Badacsony lábánál.

A főzde a gyümölcspálinkákmellett a Badacsony eredetvédett területéről származó szőlőfajtákból és törkölyeikből készült pálinkákra specializálódik. Mi különösen ajánljuk a szederpálinkát, az Irsai Olivér-szőlőt és a  Savignon Blanc-törkölypálinkát.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A