Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bezárt Siófok egyik ikonikus szállodája

Hotelek & Szállások - Cikkek

2017. november 3., péntek — We Love Balaton

Kiárusítják a Hotel Ezüstpart berendezését, még november elején lehet lecsapni retró bútorokra.

Hotel Ezüstpart

8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.
+36 84 350 236

A 24.hu vette észre, hogy a Hotel Ezüstpart Facebook-oldalán közölték: nem nyitnak ki többet. A 340 szobás, hatalmas szálloda kifejezetten ismert jellegzetes alakja miatt, szerintünk ez volt a 2015-ös Balaton Method című film egyik leglátványosabb helyszíne, tavaly pedig itt forgatták Cristina Grosan Work in Progress (Átalakítás folyamatban) című rövidfilmjét is Takács Katalin főszereplésével. Az ezen a forgatáson készültek werkfotókat benevezték a világ egyik legnagyobb fotósversenyére is.

A 24.hu kereste a szálloda tulajdonosát, de nem árulta el, hogy mi lesz a hotel sorsa, csak annyi derült ki, hogy kiárusítják a berendezést.

Ezzel folytatódik a balatonszéplaki rész lassú leépülése, korábban itt bontották le a legendás Orion bárt, de két évvel ezelőtt mi is jártunk egy olyan elhagyatott szállodában itt, amely úgy is kihasználatlan, hogy a part mentén található, nagyszerű kilátással a Balatonra.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben