Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Zöldház Bio Panzió

Hotelek & Szállások - Hotelek

A gyenesdiási Zöldház Bio Panzió azért jött létre, hogy minden gasztronómiai igényt kielégítsen, legyen szó ételérzékenységről, vegetarianizmusról, vagy egyszerűen csak tudatos, egészséges étkezésről. Sőt, ha most kezdenétek új étrendbe, a Zöldház főzőtanfolyamain minden segítséget megkaptok ahhoz, hogy olyan recepteket sajátítsatok el, amik eddig teljesen elképzelhetetlennek tűntek. 

A hosszabb távra maradókat a panzió kétágyas szobákkal és egy apartmannal, egy óriási udvarral, medencével, szaunával és egyéb szórakozási lehetőségekkel várja. Szívesen fogadnak csoportokat is, nemegyszer adtak már otthont jóga- és léböjt-táboroknak.

Tipp: Ha szeretnétek hazavinni valamit az itt fogyasztott finomságokból, akkor bevásárolhattok a Zöldház bioboltjában, de a termékeiket megtaláljátok a webshopukban vagy hétvégente Budapesten, a Csörsz utcai biopiacon.

Elérhetőség

8315 Gyenesdiás, Kossuth utca 16.
+36 83 510 828 +36 30 946 9072
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben