Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Rangos nemzetközi díjat nyert egy zalacsányi vendégház

Hotelek & Szállások - Cikkek

2018. február 22., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kijevben adták át különböző kategóriákban a legjobb vendéglátásért járó nemzetközi díjakat. A Pálos Vendégházat a legjobb népies szállás kategóriájában díjazták.

Pálos Resort

8782 Zalacsány, Örvényeshegy utca 42.
+36 20 925 2723

A kifejezetten a vendéglátásra szakosodott International Hospitality Awards gáláján a legjobb etno (népies) szállásnak választották a zalacsányi Pálos vendégházat Kijevben. A díjátadón 21 ország, főleg Közép- és Kelet-Európa országainak hoteljeit értékeli egy nemzetközi zsűri, a díjátadón pedig végül a magyar szállás happolta el az elismerést a másik három jelölt, három ukrajnai vendéglátóhely elől.

A díjat a helyet vezető Badacsonyi Tamás és felesége Niki vette át a helyszínen, amit a Facebookon úgy kommentáltak, hogy még így is rengeteg álom, szépítés és fejlesztés áll előttük, és hogy sok meglepetéssel készülnek 2018-ra.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

A zalacsányi vendégházat korábban mi is családias helynek írtuk le, ahol a házaspár bármikor a vendégek rendelkezésére áll, a felújított búbos kemence mellett pedig tényleg a környék ízeit lehet végigkóstolni a reggelinél.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben