Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Az olaszországi agriturismo adta az ötletet Váradi Szabó Krisztának, öccsének Váradi Szabó Jánosnak és feleségének Andreának, hogy Balatonarács ugyanolyan jó hely lenne egy hagyományos vendégháznak, mint amilyeneket Toszkánában láttak.

Tiszteletben tartva a Balaton-felvidéki hagyományokat, ízlésesen, túlzások nélkül újították fel és rendezték be a központi Lóczy utcában található Arácsi Vendégházat. Lent két apartmant rendeztek be rusztikus stílusban, ahol jól elfér egy család vagy két pár, akik egy eredeti parasztházban szeretnének eltölteni egy éjszakát. A tetőteret beépítették: ide modern, de retró hangulatú szobák vannak balatoni kilátással.

Tipp: A Balaton-part 10 percre van, aki pedig kirándulni szeretne, a Koloska-patak a szomszéd utcában folyik, azt követve eljuthat a Koloska-völgybe, vagy felkaptathat a Tamás-hegyre.

Elérhetőség

8230 Balatonfüred, Lóczy utca 46/a
+36 20 971 9209
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben