Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
A Babérliget Vendégház Somogy megyében található, 25 percnyi autózásra Balatonlellétől. A levendulabokrokkal, gyümölcsfákkal és szőlővel körbevett provence-i stílusú, 900 m²-es vendégház a somogyi dombok között fekszik, mely eredetileg a Békeffy család 1800-as évek második felében épített kúriája volt.

Az épületből a kertbe egy gyönyörű gesztenyefasor vezet, mely árnyas allét képez a ház és a belső kert között, ahol tipikus mediterrán növények, fűszernövények és virágok között sétálhatunk. A szobák ódon hangulatát a különböző stílusú, robusztus bútorok adják, amiknek a többsége műtárgyként is megállná a helyét.

A felső szinten egy nagy közösségi tér és kertre néző világos jóga szoba kapott helyet. Ideális szállás a nyugalom szigete után vágyódóknak, de baráti társaságok is gyakran érkeznek ide egy-egy hétvégére.

Elérhetőség

7458 Polány, Kossuth Lajos utca 1.
+36 20 254 9967
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben