Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Hunyady József gróf és Almásy Katalin grófnő Olaszországból és Belgiumból települtek át a Hunyadyak ősi, somogyi birtokára, ahol egy 1900-ban épült magtárat háromemeletes, bájosan rusztikus, de kényelmet nem nélkülöző vendégházzá alakítottak át.

A kertben tyúkok szaladgálnak, zöldség és gyümölcs nő, a házigazda pedig biomódszerekkel borászkodik, pont úgy, mint egy XIX. századi őse, aki egy időben a Balaton déli részének legnagyobb szőlőbirtokosa volt. A vendégházban vehetünk ki szobát, de akár az egészet is kibérelhetjük, ebben az esetben tizedmagunkkal is kényelmesen elférünk majd itt.

A környéken nagyszerűen lehet túrázni, vadászni, de persze akkor is jó választás lehet itt megszállni, ha csendben olvasgatnánk át néhány napot vagy kipróbálnánk, vajon elég ügyesek vagyunk-e ahhoz, hogy megfogjunk egy csirkét.

Elérhetőség

8714 Kelevíz, Lehnerpuszta
+36 30 294 5140 +36 30 226 9553
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben