Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
„Ide olyan vendégek jöjjenek, akik, ha kell, nem félnek gumicsizmát húzni és be tudnak gyújtani egy sparherdet” – összegezte nekünk Légli Géza a szőlőskislaki vendégházaival kapcsolatos legfontosabb alapelvet. Azért nem kell megijedni, az alapvető cél itt is a pihenés, de wellness helyett inkább a „vissza a természetbe”-elv mentén.

A János-hegyi szőlősorok mellett fekvő két, százéves vályogházban WiFi helyett antik bútorok, fa tüzelésű sparherd és fából készült dézsa-zuhany garantálja az aktív pihenést. Minden szoba francia ágyas, tartozik hozzájuk egy konyha és egy fürdő. Az egyik ház négy, a másik hat személy elszállásolására alkalmas.

Aki pedig a faluban lévő Kislaki Bormanufaktúra melletti vendégszobákat választja, annak Géza igény szerint süt-főz is a borok mellé, például fűszeres kacsasültet friss házi kenyérrel.

Elérhetőség

8691 Balatonboglár Szőlőskislak, Fő utca 44.
+36 30 304 3088
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

HétfőZárva
KeddZárva
SzerdaZárva
CsütörtökZárva
Péntek17:00-21:00
Szombat17:00-21:00
VasárnapZárva
Szeptember 1. és május 30. között előzetes bejelentkezés szükséges.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben