Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
A magyar–francia-házaspár koprodukciójaként létrejött vendégház igazi kis oázisként várja a pihenni vágyókat Lovason. A modern, ugyanakkor a faluképbe tökéletesen illeszkedő Levendula Vendégház tizennégy fő befogadására képes. A  Balaton, a Bakony vagy épp Bretagne által  ihletett szobák bútorzata egyedi, sok esetben kézzel készült, mindegyikük jól szeparált, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik. Minden helyiségben találunk valamilyen személyes tárgyat és ezek csak még otthonosabbá teszik a helyet.

A tulajdonosok – akik, szintén a házban élnek – elsősorban nagyobb társaságoknak adják ki a szobákat, mivel a tetőtérben közös teakonyha és közösségi tér található, de a hely ideális lehet családoknak és kisebb céges csapatépítőknek is. A házikó több sportolási és wellnesslehetőséget is kínál: a tulajdonos házaspár szívesen szervez kirándulásokat a környéken, akár gyalog, kerékpárral vagy nordic walkinggal. Ha pedig a teljes kikapcsolódás hívei vagytok, szauna és medence is rendelkezésre áll, sőt, kérésre masszőrt is házhoz hívnak.

Elérhetőség

8228 Lovas, Ady Endre utca 8.
+36 20 553 6604 +36 87 477 192
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben