Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Sárffy Uradalmi Vendégház

Hotelek & Szállások - Vendégházak & Apartmanok

A Balatontól hat kilométerre, Kisdörgicse szélén találjuk a Sárffy Uradalmi Vendégházat. Az épületet a Sárffyak építtették 1890-ben, később pedig igazi kultúrközponttá vált: bált és mozit szerveztek ide és itt nézték a falu első televízióját is. Azonban a '80-as évekre lakhatatlanná vált, de 2001-ben megtalálta modern kori gazdáit, Giebiszer Tamást és Sipeki Katalint.

A szobák, az apartmanok és a superior apartman mellett az egykori gazdasági épületből átalakított közösségi térben élvezhetjük a kemencés ételeket és süteményeket, pihenésre pedig a kert és a medence szolgál. 

A vendégházat azoknak ajánljuk, akik a legmagasabb színvonalú falusi szálláshelyet keresik: az apartmanok kialakítása lehetővé teszi a teljes elvonulást, a gasztronómiai élmény feledhetetlen, a miliő pedig egyedi kialakítású és tiszteletben tartja az uradalom örökségét. Nem csodálkozunk, ha a vendégek néhány napig ki sem teszik a lábukat a birtokról: itt minden megvan, ami a balatoni boldogsághoz kell.

Elérhetőség

8244 Dörgicse, Diófa utca 14.
+36 70 770 6945
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Nyitva tartás

Bejelentkezés 16:00 és 22:00 között, kijelentkezés 10:00-ig.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben