Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Skrabskiék vendégházáért meg kell mászni egy emberes dombot Balatonudvariban, de cserébe távol van a strandos tömeg zajától: igazi Balaton-felvidéki idill három szobával, ötcsillagos kilátással, vegtelenitett_madarszo.mp3-mal, teljesen felújított régi házzal, benne hófehérre meszelt falakkal és a nagyi újrafestett kredencével. Annyira feltűnően nagy a nyugi, hogy szinte várjuk, mikor töri meg a nagy harmóniát egy darabolós horror-sztori. Aki idáig feljön, nem mehet el addig, amíg nem kóstolt néhány Skrabski-bort a közeli pincészetben. A háziak erre külön készülnek, hiszen minden vendéget egy palack bor vár érkezésekor.

Tipp: Arra nem érdemes számítani, hogy a fesztiválok idáig elérnek. A mozgalmasabb programokért Tihanyba, vagy Füredre kell menni, de egy jót enni már a fövenyesi strandon is lehet a Kalózban.

Elérhetőség

8242 Balatonudvari-Fövenyes, 1206. hrsz.
+36 70 590 8626
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

Az apartmannak nincs recepciója, a kulcsok Balatonudvariban, a Balaton utca 6. alatt vehetők át!

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben