Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Keresés eredményeKeresett kifejezés: homola

ABC Dátum Találatok szűrése:
Típus szerint
Kategória szerint
Találatok száma: 12

Homola Borterasz Árkategória € € € € €

Jellemzők: Borterasz, Borbár, Borkereskedés, Borkóstoló, Egész évben nyitva, Északi part, Jó ár-érték arány, Biciklibarát, Kutyabarát, Trending, Gyerekbarát

A Homola Pincészet az elmúlt években bebizonyította, hogy méltó helye van a legjobb balatoni borászatok között. Homola Szabolcs és Attila közös munkájának eredményeként egész borbirodalmat építettek ki Paloznak...

8229 Paloznak, 0534. hrsz. (Vincellér utca)

Homola Pincészet Árkategória € € € € €

Jellemzők: Borkereskedés, Borkóstoló, Egész évben nyitva, Északi part

Homola Szabolcs borászata a 2009-es első szüret óta készít borokat a paloznaki hegyoldalon, így a borvidék új, erős szereplővel gazdagodott.A pince 2013-ra érte el az évi 40 000 palackot és ebben nem kis szerep...

8229 Paloznak, 0534. hrsz. (Vincellér utca)

Homola és Homonna - Valami készül Paloznakon 2013. 10. 17.

Homola Szabolcs nem vallja magát borásznak. Még. Az biztos, hogy jó tanárt választott: a Homola Pincészet borait jelenleg az a Homonna Attila készíti Szabolcs asszisztálásával, akinek tokaji kézműves fehérboraira szintén érdemes odafigyelni. Névzavar? Helyre tesszük.

Ide megéri felmászni - megnyitott a Homola Borterasz 2015. 07. 02.

Homola Szabolcsról már tavaly megmondtuk, hogy érdemes rá figyelni, mert jó dolgokat szeretne létrehozni a Balatonnál. Persze az nem kérdés, hogy Jazz Piknik idén is lesz, de addig még van egy hónap. Most panorámás borteraszt nyitott Paloznakon, hamarosan pedig jön az ígéretes étterem is, a Sáfránkert. Kezdjük a terasszal.

Nyári sláger komoly művészektől: Homola 100% borok 2014. 04. 28.

Bármikor megiható borok, komolytalan külső, komoly tartalom. A paloznaki Homola Pincészet kilép a félhomályból a 100% borcsaláddal. Május 7-én Budapesten indul a Homola-nyár, aminek a slágere a 100% Balaton bor lehet.

Augusztusi folyadékpótlás – Mit érdemes kóstolni a Balatonfüredi Borheteken? 2015. 08. 20.

A MOL Nagyon Balaton egyetlen borfesztiválján, a Balatonfüredi Borheteken minden borász egy alapos minőségbiztosítási rendszernek megfelelve állhat be a stand mögé a termékét árulni, szóval nem lehet nagyon mellélőni a választásnál. Mi mindenesetre összeszedtünk néhány kedvencet teljesen szubjektív alapon: megtaláltuk a borhetek nulladik kilométerkövét, a borvidékek Kiss Jóskáját, egy tehetséges, feltörekvő, a 20-as éveiben járó borász párt és egy kosárlabdázónak álcázott borszakértőt is.

Biztos, hogy megéri ide felmászni? - 10 látványos borterasz az északi partról 2016. 06. 28.

Elkezdtük bejárni a nagyszerű borteraszokat, és ezúttal északon ragadtunk. Arról már rég letettünk, hogy a rengeteg csodás kilátás közül kiemeljük a legszebbet, itt megelégedtünk annyival is, hogy a pazar látvány mellé kerüljön valamilyen különleges bor is. Borszakértőnk - miután megmászta a dombokat - mindegyik borásznál talált már figyelemre méltó tételeket, el is mondja, hogy miket.

Itt balatonozz 2014-ben! 2013. 11. 07.

Új bisztró, piac és fesztivál, feltörekvő borászat és szabadtéri színpad, felpörgő múzeumok, felgyorsuló hajójáratok. 10 dolog a Balatonnál, amire érdemes lesz odafigyelni 2014-ben.

Nem csak a rizlingé a Balaton - 10 rozé a kánikula ellen 2015. 07. 15.

Az elkövetkezendő napokban tartósan 30 fok fölötti hőmérsékletre lehet számítani a Balaton-parton, ami a népes strandok és a gyorsan fogyó limonádék mellett jelentős habzóbor- és rozéfogyasztást is jelent. Hogy ennek kapcsán néhány tippel mi is éljünk, összeállítottunk egy szubjektív tízes rozé listát tele három csillagos kiválóságokkal, vagy a világ ellentmondásaitól meghasonlott badacsonyi borászok tételeivel.

Rizlinget igyál, de ne akármilyet 2014. 04. 10.

A legbalatonibb bor a rizling. Szinte minden pincében megtalálható. Olasz, rajnai, vagy mindkettő. Meleg tavaszi napokon és nyári estéken, magában, vagy fröccsnek ajánlott. Szubjektív rizlingválogatás a We Love Balatontól az idei nyárra, Csapody Balázs és Dobai András ajánlatával.

Vörösborok télire a Balaton mindkét partjáról – I. rész 2017. 01. 27.

Idei első borajánlónkban a vörösekre fókuszálnánk, két okból is. Egyrészt talán szívesebben iszik az ember vörösbort télen, mint üde rozéfröccsöt, filigrán Irsai Olivért vagy cserszegi fűszerest. Másrészt az utóbbi időkben szigorú mércével mérve is nagyszerű vörösborok készülnek a balatoni borászatokban, érdemes tehát megismerni ezeket, és beszerezni belőlük egy-egy palackot otthonra.

Borteraszt nyit a Homola Pincészet Paloznakon 2015. 06. 03.

Már az első látványterveket is megmutatták.