Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Keresés eredményeKeresett kifejezés: jasdi

ABC Dátum Találatok szűrése:
Típus szerint
Kategória szerint
Találatok száma: 11

Jásdi Borterasz Árkategória € € € € €

Jellemzők: Borterasz, Borkereskedés, Borkóstoló, Egész évben nyitva, Északi part, Kutyabarát, Akadálymentes

A csopaki bor barátai egy püspöknek és egy közgazdásznak köszönhetik a legtöbbet. Ranolder János püspök az 1800-as évek közepén felépítette, Jásdi István pedig 1998-ban megvette és rendbe hozta a csopaki birtok...

8229 Csopak, Arany János utca 2.

Úszómedence helyett borospince – Borászportré: Jásdi István 2013. 10. 09.

Ülsz a csopaki Jásdi Teraszon, és arra gondolsz, hogy a világ egyik legjobb döntését hozta, amikor vállalkozását eladva borászatot alapított. A te legjobb döntésed meg egy Ranolder vörös vagy fehér lesz, most egyelőre érd be ennyivel. Ez is több, mint amit az ember a kilátás mellé kívánhat.

10 jó balatoni bor főzéstől céges buliig 2013. 09. 20.

Főznék, pasiznék, céges buli lesz, jönnek anyósomék, lejöttem a Balatonra. Milyen balatoni bort igyak? Lángoshoz rozéfröccs, malacsülthöz egy karcosabb vörösbor – eddig biztosan neked is oké, de ennél spécibb alkalmakra is tudunk mit ajánlani. 10 jó balatoni bor 10 különféle alkalomra.

10+1 nyárindító bor a Balaton északi partjáról 2015. 05. 04.

Legutóbb a déli partról szedtünk össze nagyszerű borokat, ezúttal pedig a Balaton északi dombjairól, hegyeiről válogattunk össze 10 + 1 lehetőséget - fehéreket és vöröseket egyaránt. Egy biztos: Csopak, a Káli-medence és Badacsony is felkészült a nyári borozásokra.

Augusztusi folyadékpótlás – Mit érdemes kóstolni a Balatonfüredi Borheteken? 2015. 08. 20.

A MOL Nagyon Balaton egyetlen borfesztiválján, a Balatonfüredi Borheteken minden borász egy alapos minőségbiztosítási rendszernek megfelelve állhat be a stand mögé a termékét árulni, szóval nem lehet nagyon mellélőni a választásnál. Mi mindenesetre összeszedtünk néhány kedvencet teljesen szubjektív alapon: megtaláltuk a borhetek nulladik kilométerkövét, a borvidékek Kiss Jóskáját, egy tehetséges, feltörekvő, a 20-as éveiben járó borász párt és egy kosárlabdázónak álcázott borszakértőt is.

Kilenc, télen is nyitva tartó balatoni borászat 2014. 10. 13.

Szemünket helyezzük a panorámára, fülünket a borászra, a többi érzékszervünket pedig a borra és a mellé kínált sajtokra, krémekre és kenyerekre. Számos balatoni borászat kínálja ezt az élményt egész évben: közülük sokan az őszi Nyitott Balaton programsorozat is felkereshetőek. Íme kilenc közülük, ahová érdemes elmenni. Szavazzatok a kedvencetekre, nyerjetek ajándékot a győztestől!

Rizlinget igyál, de ne akármilyet 2014. 04. 10.

A legbalatonibb bor a rizling. Szinte minden pincében megtalálható. Olasz, rajnai, vagy mindkettő. Meleg tavaszi napokon és nyári estéken, magában, vagy fröccsnek ajánlott. Szubjektív rizlingválogatás a We Love Balatontól az idei nyárra, Csapody Balázs és Dobai András ajánlatával.

Te boroztál már arborétumban? - Tíz kihagyhatatlan borterasz 2015. 06. 02.

Mutatjuk az utat, hol kapsz a világbajnok bor mellé olyan utánozhatatlan környezetet és/vagy panorámát, amivel nem lehet betelni. Szubjektív listánkra ezúttal tíz vendéglátóhely került fel borkúriától kezdve arborétumon át egy újraélesztett kishableányig.

Jásdi István lett 2017-ben a „Borászok Borásza” 2017. 05. 02.

Tizenegyedik alkalommal adták át a Borászok Borásza-díjat, amelyet idén Jásdi István csopaki borász vehetett át.

Jásdi: Soha nem voltak ennyire szépek és egészségesek a szőlőink 2015. 08. 31.

Jásdi István, a Jásdi Pince gazdája Facebookon osztotta meg, hogy állnak a szürettel.

Már öt Jásdi-bor szerepel a világ tizedik legjobb éttermének itallapján 2017. 12. 07.

A bécsi Steirereck beválasztotta borai közé a csopaki borász Lőczedombi 2016-osát is.