Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Al Di Meola koncertje nyitja az induló zalacsányi fesztivált

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2018. március 9., péntek — We Love Balaton

Fotó: Al Di Meola / Facebook

A Pálos Vendégház a Művészetek Völgye szervezőivel együtt hoz el egy teljesen új fesztivált Örvényeshegyre május végén.

Pálos Resort

8782 Zalacsány, Örvényeshegy utca 42.
+36 20 925 2723

A Pálos Resortról legutóbb akkor adtunk hírt, amikor a vendégház rangos nemzetközi díjat nyert. Akkor a Badacsonyi házaspár, a vendégházat üzemeltető Tamás és Nikoletta már elejtette, hogy újabb nagy híreket várhatunk a Pálosról az idei évben, és most kiderült, mire is szövetkeztek a Művészetek Völgye szervezőcsapatával.

Május 25-27. között rendezik ugyanis az Örvényeshegy Pikniket Zalacsányban, amelynek egyik fő helyszíne a Farm Inn fogadó mellett a Pálos Resort lesz.

Zalacsány örvényeshegyi településrésze egy csendes, erdőszéli terület a zalai dombok között megbújva. A mesebeli helyre összművészeti fesztivált álmodtak, amely a világhírű gitárművész, Al Di Meola szabadtéri koncertjével indul. Mellette fellép még a fesztiválon Pély Barna, Szabó Balázs Bandája, a Pribojszki Mátyás Band és a Jónás Vera Experiment is.

De nem csak koncertek lesznek az első Örvényeshegy Pikniken, hiszen a közönséggel együtt improvizál majd a Momentán Társulat, az irodalom kedvelőit pedig Varró Dániel és Molnár György szórakoztatja, a gyerekeknek pedig Szalóki Ági és Bognár Szilvia készül programmal.

A Művészetek Völgyét is szervező Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány ezzel újabb rendezvénnyel bővíti a portfólióját a tállyai Kerekdomb fesztivál után.

Minden további információ a fesztivál hivatalos oldalon érhető el.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben