Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Balatoni képek a világ legjobb vitorlás fotói között

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. október 20., péntek — We Love Balaton

Fotó: Cserta Gábor

Két magyar fotós, Kovács Zita és Cserta Gábor is bekerült egy nemzetközi fotópályázat döntősei közé.

A Mirabaud Yacht Racing Image honlapján bemutatták a fotóverseny 80 legjobbját, a döntőbe pedig két balatoni fotó is bekerült. Kovács Zita képén egy felborult hajót látunk, Cserta Gábor pedig egy intenzív pillanatot örökített meg Ian Ainslie szólóvitorlázóról.

Fotó: Kovács Zita

A nemzetközi versenyre olyan fényképészek jelentkezhettek, akik az elmúlt évben rendszeresen publikáltak nyomtatott magazinokban. Fejenként egy-egy képet küldhettek be, melyeknek nyílt vízi edzéshez vagy versenyhez kötődő pillanatot kellett megjeleníteniük. Három szakértő választotta ki a 80 legjobb fotót, a fődíjról pedig egy másik, független zsűri dönt majd, tagjai között fényképészekkel, a tavalyi győztessel és egy profi vitorlázóval.

Fotó: Cserta Gábor

A két magyar fotós a fődíjon kívül két másik címre is esélyes lehet. A Yacht Racing Forum Award-ot a World Sailing világkonferencia résztvevői ítélik oda a legjobb 20 fotós egyikének. A Yacht Racing Image Public Award pedig annak a versenyzőnek jár, aki a legtöbb internetes szavazatot kapja november 20-ig.

Szavazni a galériában tudtok, a képek kedvelésével.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben